Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Йохансон се бори за дъщеря си

отпечатай новината

09.03.2017 13:03 | Видян 1980 пъти

Йохансон се бори за дъщеря си

Актрисата обяви раздялата с бащата на детето си Роман Даурик миналия месец, макар двамата да не са заедно от лятото на 2016 година. Те поддържаха добри отношения и дори се появиха заедно при откриването на магазина за пуканки на актрисата в Париж, като никой не предположи, че вече не са заедно.

След новината за раздялата им, двамата се споразумяха да си поделят времето с детето, като то живееше по една седмица с всеки от тях. Това обаче се оказа много сложно заради пътуванията на Скарлет по работа, при които тя взимаше дъщеря си със себе си.

Сега актрисата обявява, че бракът им е “необратимо разбит” и поиска пълно попечителство над 3-годишната Роуз Дороти. От своя страна Даурик не е съгласен с това. Адвокатът на бащата разкрива, че той възнамерява след раздялата да се върне във Франция заедно с момиченцето и изтъква, че майката много пътува. “Детето непрекъснато ходи напред-назад. Това не може да проработи, защото Йохансон пътува толкова много”, каза правозащитникът..

Скарлет и Роман са заедно от 2012 година, а две години по-късно се ожениха тайно. Актрисата има още един брак зад гърба си. Тя бе омъжена за своя колега Райън Рейнолдс в продължение на три години.

/Missbloom/

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !