Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Син на Филип Киркоров в Гласът на България?

отпечатай новината

09.03.2017 17:08 | Видян 2012 пъти

Син на Филип Киркоров в Гласът на България?

Невероятната история предстои да лъсне в шоуто Гласът на България тази неделя. Суперзвездата на руската естрада Филип Киркоров не просто има свое 17-годишно копие в хитовото музикално риалити.

 Ивайло Филипов се познава доста добре със своя идол още от дете, двамата пеят заедно по концерти в Русия, а самият Киркоров изпраща и видеопослание на протежето си при изявата му в шоуто. На всичкото отгоре физическата прилика между тях е поразителна. Това доведе до слуха, че малкият Филипов е незаконен син на родения в България бивш съпруг на Алла Пугачова. Официално Киркоров има две деца в Русия, но и досега е голяма загадка кои са майките им, пише Уикенд. Кадидатът за „глас на България“ Ивайло се ражда в Бургас, но още като малък заминава за Москва, защото майка му настоявала да го подготви за блестяща музикална кариера. Веднага след като пристигат там, момчето се запознава с Филип Киркоров, той се превръща в негов ментор и дори пеят заедно по концерти.

17-годишният Ивайло удивително напомня най-големия шоумен в Русия от периодите му с по-дълга и буйна коса. Познатите му допълват, че с всяка изминала година приликата им става все по-грандиозна и очебийна.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !