Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Графа страда: Мама почина от рак

отпечатай новината

10.03.2017 16:59 | Видян 1725 пъти

Графа страда: Мама почина от рак

Нов дом си е купил известният певец и продуцент Владимир Ампов-Графа. Първата собствена къща на наследника си обаче не дожива да види майка му - Антоанета Ампова. Тя почина през юли миналата година от раково заболяване, което бе открито в твърде късен стадии, когато вече нe e билo възмoжнo дa ce нaпpaви ĸaĸвoтo и дa билo.

Не се знаеше обаче какъв точно тумор е погубил съпругата на Кирил Ампов. "Последната среща с майка ми беше в болницата. Тя почина от рак на панкреаса. Много бързо си отиде. За малко повече от месец състоянието й се разви в неблагоприятна посока. Не бяхме готови за това... Не си позволих да се сгромолясам психически, мобилизирах се. Месеци наред не осъзнавах какво ми се случва, а всъщност тъгата връхбита и е адски болезнена", споделя Графа в интервю през столичен седмичник.

Месец след сватбата Владо, съпругата му и двете им деца - Крис и Никол, се преместили в нова къща. "Новодомци съм от август миналата година. Къщата е в София. Направих си и студио в нея, за да не губя време в много път и да имам повече свободни часове за семейството си", допълни музикантът.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !