Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Бременната Амал впечатлява със стил

отпечатай новината

10.03.2017 17:46 | Видян 3087 пъти

Бременната Амал впечатлява със стил

Амал Клуни винаги е блестяла в цветни тоалети, привличащи вниманието. Оказва се, че съпругата на холивудската звезда Джордж Клуни продължава традицията, дори като бременна. Фотографи уловиха адвокатката за човешки права из улиците на Ню Йорк да отива на работа в жълта рокля в комплект с палто с черни ивици по краищата.

Те пък бяха в унисон с черните обувки и черната чанта на госпожа Клуни, видя tialoto. Въпреки напредналата си бременност, брюнетката не е качила килограми, а съвсем леко се вижда порасналото ѝ коремче.

Амал трябваше да произнесе реч като представител на Организацията на обединените нации за борбата срещу безнаказаността на престъпленията, пише Daily Mail. Красавицата заяви пред ООН, че нито един войник не е изправен пред съда за международни престъпления и попита защо това още не е направено.

От подиума тя продължи: „Питам днес, за да има справедливост! Всеки конфликт ни напомня, че не може да има траен мир без справедливост“.

Амал отдавна защитава човешките права, но стана известна едва през 2014 г., когато сключи брак с Джордж Клуни. Съвсем скоро стана ясно, че двамата чакат близнаци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !