Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Джино води годеницата си в България

отпечатай новината

13.03.2017 11:29 | Видян 2269 пъти

Джино води годеницата си в България

 Малко повече от година след като претърпя ужасяваща катастрофа, Джино Бианкалана ще се завърне в България. Победителят от Вип Брадър вече си е купил самолетен билет, а на родна земя се очаква да кацне в началото на лятото в компанията на годеницата си – базираният в Лас Вегас модел с полски корени Изабела Родес.

„Все още нямаме планове кога точно ще направим сватбата. Към момента се фокусирам основно върху възстановяването си. Правя всичко възможно, разбира се, да сме заедно и пътувам поне веднъж седмично, а понякога и два пъти, от Чикаго до Вегас”, признава Джино, като допълва, че преди да се върне в България, откъдето вече го заливат с бизнеспредложения, иска да захвърли патериците. „Тренирам всеки ден във фитнеса. Първо ми правят масаж, разтягане, а след това ходя по бягащата пътека”, обяснява той.

Към момента лечението му възлиза на над 1 милион долара за общо 14 операции. Последната хирургическа интервенция била за премахване на камъни в бъбреците, които според Бианкалана той получил вследствие на силните антибиотици. Тя се провела преди месец и половина, а в бъдеще бизнесменът планира да легне под ножа и за пластична операция, с цел да скрие останалите от катастрофата белези.

„Годината като цяло беше лоша за семейството ми. Случи се така, че брат ми се ожени, но никой от семейството не присъства, тъй като по същото време бяха в Америка заради моя операция. Единственият позитив е че вече знам кои са ми истинските приятели и те могат да се преброят на пръстите на едната ми ръка”, казва Джино, който смята да направи курбан за годишнината от катастрофата.

„Вярващ съм и постоянно се моля и благодаря, че оцелях”, споделя той. До инцидента миналата пролет се стигна, след като жена направи забранен обратен завой с автомобила си и се вряза в мотора на Бианкалана. Именно в болницата обаче той срещна любовта в лицето на Родес, напомня пик.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !