Край на мъката, Венера ни спасява от...

Венера в Овен – дали не ни даде доста стрес в...

Италия и Испания растат икономически,...

Силното представяне на Италия, Испания, Португалия и...

Пипа не иска гаджето на принц Хари на сватбата си

отпечатай новината

13.03.2017 12:36 | Видян 1299 пъти

Пипа не иска гаджето на принц Хари на сватбата си

Пипа Мидълтън се надява да убеди принц Хари да не води изгората си актрисата Меган Маркъл на сватбата ѝ с Джеймс Матюс през май. Причината е, че тя ревнувала от вниманието, което звездата от Костюмари получава и не искала да бъде засенчена от нея във важния ден, пише Mail on Sunday.

Пипа забелязала как Меган се превърнала в звездата на сватбата на Том Инскип в Ямайка, преди седмица и била категорична, че няма да позволи подобно нещо на своята.

„Тя видя как всички очи бяха насочени към Меган, а не към булката Лара. Ситуацията беше стресираща и за Хари. Пипа и майка ѝ Каръл се чудят дали сватбата ѝ няма да причини излишен хаос“, разкри приятелка пред медията.

Близки до младата Мидълтън издадоха, че тя ще наложи политиката на „пръстена“. Приятели и приятелки ще могат да доведат своята половинка, само ако са сгодени или омъжени, което автоматично изключва присъствието на Маркъл, споделя tialoto. Пипа и Джеймс ще се венчаят в малка църква в Беркшир, а след това празненството ще продължи в имението на семейството на булката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !