Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бившата на Гришо се сдуши със Стоичкова

отпечатай новината

13.03.2017 15:15 | Видян 1744 пъти

Бившата на Гришо се сдуши със Стоичкова

Бившата любов на Григор Димитров се сдуши с Христина Стоичкова. Откакто е в Маями, хубавата Симона Стефанова е направо неразделна с дъщерите на Камата.

Брюнетката, която изкара цели три години с тенис звездата, отдавна живее в Америка. След като напусна Пловдив, за да учи, тя се намери в слънчевия Маями и не смята да мърда от там, пише „Телеграф”.

За любовта на Симона и Гришо се шушукаше доста преди да се разчуе за връзката му с Мария Шарапова. Двамата бяха засечени, след като той я целуна на турнир в Куинс.

3 години по-късно приказката приключва, след като разстоянието се оказва най-големия проблем за тях.

Двамата се запознават, докато Гришо тренира в Пловдив на корта, а Симона е запален фен на спортовете. Като дъщеря на Ангел Стефанов, бивш собственик на „Локомотив” и плевенската рафинерия „Плама”, тя има доста близки контакти със спортиста.

Още повече, че баща й го спонсорира в началото.

Откакто Симона живее в Маями, тя прекарва доста време с Христина Стоичкова. А дъщерите на Камата се познават отлично с Григор Димитров и мнозина подозират, че компанията често се събира заедно.

В града под тепетата пък отдавна шушукат, че може би Григор и Симона някой ден пак ще се съберат.


„Той едва ли наистина ще се жени за Шерцингер? Тя е с 13 години по-голяма от него и не е най-добрият избор за майка на децата му.

А и ще му омръзне. Старата любов обаче ръжда не хваща и един ден със Симона ще се съберат”, коментират приятели на пловдивчанката.

Снимка: bgDnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !