Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Ед Шийрън влиза в новия сезон на Игра на тронове

отпечатай новината

13.03.2017 16:47 | Видян 1259 пъти

Ед Шийрън влиза в новия сезон на Игра на тронове

Британската сензация Ед Шийрън ще се присъедини към каста на фентъзи епоса „Игра на тронове“. Хитмейкърът от Съфолк ще е само гост-звезда, но пък сценаристите са му отредили интересен образ, който ще погъделичка вниманието на зрителите. Засега обаче липсват по-пикантни подробности около премеждията, които го очакват, пише Monitor.bg.

Сред най-големите фенове на Шийрън в каста на сериала е Мейзи Уилямс, която отрасна на снимачния сет въртейки шпагата на Аря Старк. Носителката на награда „Сатурн“ обожава рижавия певец и това не е тайна. „От години се опитваме да примамим Ед в шоуто за да изненадме Мейзи и тази година най-накрая успяхме.“, разкри в изявление изпълнителният продуцент на интерпретацията на „Песен за огън и лед“ Дейвид Бениоф.

Изпълнителят на тоталния хит Shape of You не е първият музикант, който се осмелява да стъпи в Кралски чертог. Барабанистът на Coldplay Уил Чампиън гостува на емблематичната за шоуто „кървава сватба“, а Гари Лайтбоди - вокалистът на шотладската група Snow Patrol, облече костюм на войник в сезон 3 на сагата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !