Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Графа се нанесе в палат за 1 милион

отпечатай новината

13.03.2017 17:28 | Видян 2537 пъти

Графа се нанесе в палат за 1 милион

Влади Ампов – Графа е новодомец и от няколко месеца обитава шикозен палат от 400 квадрата в столичния квартал „Павлово“, в който живее със съпругата си Мария и двете им деца.

Според оценка на брокери цената на имота заедно с обзавеждането и всичката техника е поне 1 млн. лева. Доскоро Графа живееше в наследствения си апартамент, но очевидно положителните резултати от пеенето, измерени в парични единици, вече са го превърнали в истински граф, пише „Таблоид“.

Двуетажната къща на Влади е обзаведена по последен писък на модата – с дизайнерски мебели и техника най-висша класа. На първия етаж има огромен хол с просторна кухня, а непосредствено зад тях блести фитнес зала. В задния двор семейството си е поръчало беседка с барбекю, около което да се събират с приятели на по бира.

На втория етаж в луксозната къща има две спални с отделни санитарни възли, както и просторна детска стая. За поддръжката на къщата е нает обслужващ персонал, който работи по график. Градинар се грижи за озеленяването на имота и ремонтите, а 400-те квадрата лукс се чистят от 2 домашни прислужници, които освен това и готвят.

В къщата Графа си е направил и студио.

Снимка: hotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !