Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Близнаците на Роналдо от сурогатна майка, бил гей?

отпечатай новината

14.03.2017 14:49 | Видян 2018 пъти

Близнаците на Роналдо от сурогатна майка, бил гей?

Световните медии гръмнаха в новината, че Кристиано Роналдо ще става баща. А според британския таблоид "Сън" това не е просто клюка, а новина, потвърдена от "източник от семейството" на португалската супер звезда.

"Кристиано обича да пази в тайна личния си живот, но е казал на всичките си роднини, че бебетата съвсем скоро ще пристигнат на бял свят", е цитирал източникът от "Сън".

"Подробност", която няма как да подминем, е, че според изданията футболната звезда очаква наследници не от сегашната си приятелка - Джорджина Родригес, а от сурогатна майка от Западното крайбрежие на САЩ. Въпросното разкритие възроди добре познатата дискусия относно сексуалността на голмайстора на "Реал Мадрид".

Според мнозина онлайн потребители, а и медии, португалецът е хомосексуалист, а жените в живота му са само прикритие. В доказателство на тази теза преди време дори се появиха снимки, на които футболистът демонстрира съмнителна близост с атлетичен красавец, а също и с кикбоксьора Бадър Хари, пише още woman.bg.

 Снимка: woman.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !