Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Радост Драганова сложи рога и на новия

отпечатай новината

14.03.2017 16:14 | Видян 4428 пъти

Радост Драганова сложи рога и на новия

След като бракът тв водещата с продуцента Ники Николов се разпадна заради нейно прегрешение, както твърди информаторът, сега се оказва, че и на новия си мъж Иво Георгиев красавицата слагала рога.

Тези пикантерии публикува HotArena, с писмо от читатели в което дори са намесени конкретни имена. Ето какво гласи то:

„Здравейте,  скоро четох статия за Радост Драганова и поредния й развод с продуцента Ники Николов, след като е хваната да изневерява, както преди години стана с първия й съпруг. Сега официално госпожата е любовница на бившия банкер Иво Георгиев. Аз живея в Лондон и искам да отбележа, че госпожата много често пътува до Лондон, където зад гърба на Иво Георгиев интимничи открито с Крис Вронски.

Много хора се чудят защо не се сваля предаването й, което няма зрители, та реших да обясня защо. Крис Вронски е влиятелно лице в телевизиите. За него можете да намерите информация в интернет. Въпреки, че Г-н Вронски е на 63 години, това не е проблем за г-жа Драганова, за която явно е от първостепенна важност да я дават по телевизията.

За съжаление в България така се успява, с високо вдигнати крака, а работливите хора заминават в чужбина, където всичко се постига с труд, а не с ласки на възрастни господа. За честите и пътувания до Лондон и хотелите на името на г-н Вронски можете да проверите“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !