Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Цеца: Господ сътвори страхотна история с моята кариера

отпечатай новината

15.03.2017 14:43 | Видян 1453 пъти

Цеца: Господ сътвори страхотна история с моята кариера

"Българите обичат да показват емоциите си и за тях едно-единствено нещо е важно - песента. Чак след това изпълнителят и мястото на концерта. Харесвам това. Имаме най-силната връзка - музика и песен", сподели дни преди концерта си Цеца за Vesti.bg.

Родената в Южна Сърбия в село Житораджаи певица заяви, че разбира български и харесва природата ни. Тя вече се е запознала с кавъра на Валери Божинов на нейния хит "Trepni". "Радвам се, че този човек така от сърце харесва песента", коментира Цеца. Тя се занимава с музика от много малка, винаги е искала да бъде певица и никога не си позволява да разочарова публиката си. Нейната любов никога не й е достатъчна.

"Тя е моето вдъхновение, за да продължавам да правя това, което умея най-добре. Господ написа страхотна история с моята кариера и съм му благодарна за това. Много щастлив човек съм. Благодарна съм за пътя, който извървях и за всичко хубаво, което ми се е случило", сподели още Величкович, пише още hotnews.bg.

Специално за двата концерта ще се използва иновативна звукова система. Новата марка саунд система Adamson Energia 15 е същата, с която са озвучавани концертите на Стиви Уондър, Алиша Кийс, Енрике Иглесиас, Рики Мартин, Daft Punk, One Direction.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !