Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Цеца се настани в най-баровския апартамент у нас

отпечатай новината

15.03.2017 16:12 | Видян 943 пъти

Цеца се настани в най-баровския апартамент у нас

Примата на Балканите СЕСА вече е у нас. Звездата, която ще зарадва многобройните родни фенове с два последователни концерта на 16 и 17 март в „Арена Армеец“, пристигна днес по обяд на Летище София. СЕСА кацна с частен самолет от Черна гора и дори вече успя да се настани в Президентския апартамент в най-луксозния хотел в центъра.

Сръбската певица стъпи на българска земя сияеща и във видимо добро настроение, придружавана от цял екип от професионалисти, които ще бъде неотлъчно до звездата по време на престоя й у нас. Очаква се днес по-късно вечерта с редовен полет на Сръбските авиолинии да пристигне и бендът на СЕСА, с който дивата ще излезе на сцената утре и вдругиден.  

Двата близо 3-часови концерта на 16 и 17 март ще започнат точно в 20:00 часа, като първи на сцената ще излязат горещите MINISTARKE. Чаровните дами от най-актуалната сръбска формация ще наелектризират залата до максимум преди грандиозната поява на иконата на Балканите.

Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени от 18:00 ч. Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите  пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1. Билети за събитията ще могат да бъдат закупени и в деня на концерта от касите на „Арена Армеец“, както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !