Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Фолк певица се самозапали

отпечатай новината

16.03.2017 11:56 | Видян 1262 пъти

Фолк певица се самозапали

Фолк певицата Дебора предизвика пожар в дома си в столицата! При инцидента изпълнителката изгори ръцете си и едва не загуби любимите си кучета.

Драматичната история започнала изключително нелепо, но едва не завършила фатално. "Сложих да варя яйца, но съвсем ги забравих. И така са останали на котлона повече от 40 минути. В един момент видях, че има дим и кухнята ми се е запалила", разказа изпълнителката.

В пристъп на паника Дебора се опитала да загаси пожара, махайки тенджерата от котлона. Уплашената фолкпевица изобщо не преценила, че съдът е горещ, и си изгорила ръцете. Осъзнавайки, че е в безизходица, Дебора се обадила на пожарната и скорострелно избягала от апартамента.

"За мой ужас точно тогава осъзнах, че кучетата ми останаха вкъщи", сподели чалга изпълнителката. След няколкосекундно колебание тя се втурнала обратно в апартамента, за да спаси двете си любими малки животни. "Сега си давам сметка, че постъпката ме беше много безразсъдна, но много ги обичам", добавя Дебора, която в момента се възстановява от изгарянията си.

Пристигналите на място пожарникари бързо овладели огнената стихия и спасили дома й от сериозни поражения, пише blife.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !