Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Слави с очила за 30 бона

отпечатай новината

16.03.2017 12:04 | Видян 2147 пъти

Слави с очила за 30 бона

Втора седмица Слави Трифонов не спира да събира погледите на зрители и колеги с уникалните очила, които не сваля от носа си. Цайсите са поръчкови и за изработката им шоуменът от Учиндол чакал цели 4 месеца. А за да вижда с тях перфектно на слънце и пред прожектори, той броил космическата сума от 30 000 лева.

За проблемите си със зрението Слави Трифонов разказа още през 2007-а година, когато посвети цяло предаване на здравословното си състояние, появявайки се с черни очила пред камерата. Тогава Дългия съобщи, че страда от възпаление на очния нерв на лявото око, предизвикан от инцидент случил се през 1996 г.

През годините Слави получи проблем и с дясното око. Във времето се спекулираше с какви ли не диагнози от тумор в мозъка или множествена склероза, но изследванията ги отхвърлиха и Трифонов каза, че лекарите още не са установили защо губи зрението на дясното си око, пише Уикенд. Водещият признава, че откакто носи очила, е събрал колекция от близо 100 дизайнерски чифта в дома си. Сменя ги според настроението или облеклото си.  Последният му чифт очила, в които Слави е влюбен, са модел „Лугано даймъндс” – американска марка, специализирана единствено в производството на очила по поръчка. Цената на аксесоара била 16 000 долара или близо 30 000 лева. Най-големият плюс на тези очила е, че имат всякакви защити, същевременно са и диоптрични, но окото не се уголемява. Слави може да ги носи както на дневна светлина, така и пред ослепяващите прожектори. Дългия открай време искал безцветни очила, тъй като зрението му се уморило от постоянното носене на тъмни стъкла.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !