Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Филип Киркоров иска частен самолет за рождения ден

отпечатай новината

16.03.2017 14:07 | Видян 1682 пъти

Филип Киркоров иска частен самолет за рождения ден

Месец и половина, преди да отпразнува своя 50-ти рожден ден, Филип Киркоров съобщи подробности за организацията на шоуто пред електронното издание „Дни”.

Оказва се, че певецът е наел една от най-известните зали в Русия-дворецът в Кремъл. Той е построен през 1961 година за 16 месеца по нареждане на Никита Хрушчов на територията на Кремъл и там провежда своите спектакли Болшой театър.

 Киркоров очаква 1000 гости на банкета ,предвиден след концерта му в двореца. „Банкет в центъра на Москва е скъпо мероприятие. Поканил съм и групата АББА да попее на гостите ми, всичко това струва много пари”,1 призна той, пише pik.bg.

Що се отнася до подаръците, Киркоров бе категоричен- „Не ми носете дрехи и обувки, аз и без това живея в гардероба си. Ако пък искат да ми подарят сервиз или картини, ще бъде сложно да ги донесат и оставят в двореца”.

Той си признава и още нещо- би се радвал, ако някой от гостите му подари кола или дори малък самолет. „Да си имам собствен малък самолет е стара моя мечта, дано да се осъществи”, казва още Киркоров.  

Под интервюто с него обаче има и доста негативни отзиви за думите му. Една от коментиралите мечтите на Киркоров например пише, че трябва да му подарят България, да отиде там и да не тормози руснаците с песните си.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !