Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Калин Терзийски: Закусвам с вино, обядвам с водка!

отпечатай новината

16.03.2017 15:42 | Видян 1709 пъти

Калин Терзийски: Закусвам с вино, обядвам с водка!

Въпреки болежките от сърдечната аритмия, която го мъчи и напук на възвърналия се алкохолизъм, той не спира да се забавлява и да пише. В социалните мрежи писателят се прочу с шеговитите си постове и кратки разкази, пише hotnews.bg.

И от доста време е зарязал писането на сериозни романи с кратки и абсурдни истории, плод на пъстрото му въображение. Които доста успешно могат да му спечелят място сред видните сатирици на нашето време.

„Когато Калин Терзийски отишъл при Доналд Тръмп и му казал — ти си велик човек, но и красив мъж. И аз искам да те целувам по косите, да галя нежните ти розови страни, да милвам стройното ти тяло. Доналд Тръмп се възхитил от тази възможност. А Калин Терзийски му шибнал един хубав плесник и побягнал с весел смях от охраната.”, пише той в социалните мрежи.

Настроенията му обаче продължават да стават все по-странни. Само преди седмица той твърдеше, че ще умре, а днес се хвали, че ще живее 200 години.

И е уверен, че скоро ще спре да посяга към бутилката за вдъхновение и отново „всичко ще бъде наред”. „Не просто съм жив, а ми се живее още минимум 200 години.

Да ви приличам на човек, който се готви да си заминава, пише още "България днес".

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !