Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Елена Петрова на косъм от съд

отпечатай новината

16.03.2017 17:02 | Видян 2233 пъти

Елена Петрова на косъм от съд

Елена Петрова се разминала на косъм от съдебен процес, който със сигурност щеше да загуби, пише Укенд. Тя направила грубо наруяение по договора си с Би Ти Ви, като приела оферта от сериала "Ние, нашите и вашите" на Нова тв.

Години наред Петрова взимала пари като гласът на Би Ти Ви Лейди. Тя подписала договор още преди 5 години а скоро го е подновила. медията поискала само едно -  да не дава гласа си за други реклами за други медии.

Точно това единствено изискване обче Елена не спазила. Снимкайки се за сериала на Нова тв - най-голямата конкуренция на Би Ти Ви, тя логично записала авторекламата на продукцията, в която изпълнявала една от главните роли.

"По договор за такова нещо Елена трябва да плати огромна неустойка, която няма с какво да плати, защото от години бившият ѝ мъж е спрял издръжката ѝ", разказват хора от телевизията.

В крайна сметка ръководството решило да не търси никаква отговорност от хубавата Елена, но тя занапред няма да записва реклами за Би Ти Ви Лейди, нито ще взема пари от телевизията.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !