Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Тв водещата Ларса Пипън напомни за...

Ларса Пипън за пореден път реши да зарадва...

Нашенка проби в Холивуд, продуцира я за човек на Мадона

отпечатай новината

17.03.2017 14:47 | Видян 1181 пъти

Нашенка проби в Холивуд, продуцира я за човек на Мадона

Песента се върти нонстоп по местните радиостанции и се издига все по-нагоре, а Марк Уилямс, както е истинското име на M-DOC, се е зарекъл да превърне нашенката в световна звезда, пише  "България Днес".

Хитът на тийнейджърката привлече вниманието на големите музикални акули в Щатите, които вече обикалят около Кристин.
Самият M-DOC е обявен за един от най-добрите R&B ремиксъри в света. Той е продуцирал версии на песни на Мадона, Джанет Джаксън, Кейт Сует, които са му близки приятели. Съвместният проект на американеца и Кристин е взривяваща електропесен за дискотека.

Последователите на пловдивчанката в социалната мрежа инстаграм са вече над 55 000. Разнородният талант на младата българска певица й носи успешни изяви и на сценичния подиум за красота. Тя е одобрена за участие във финалния етап на конкурса "Мис Калифорния Тийн".

Името на Кристин нашумя в международните музикални среди в края на миналата година, когато в Ютуб се появи нейната песен I Want You. Изпълнението бързо събра хиляди преглеждания още след появата в популярния сайт, а в началото на март 2017 г. цифрата потребители, които проявяват интерес към него, е над три милиона.

Звездата на 17-годишното момиче започва да изгрява, след като тя печели втората награда на шоу за таланти в Калифорния, на който участваха изпълнители от над 76 държави. Кристин се яви от квотата на България. Талантливата тийнейджърка е родена в САЩ, но е учила и в Националното училище за за музикално и танцово изкуство "Добрин Петков" в Пловдив. Сега продължава в специализирано артучилище в Америка.

"Вече имам записани 2 песни за филми, имам предложение за участие във филми и голям интерес от модни продуценти. Обстановката и хората, които работят в артиндустрията, са много земни, усмихнати, добри и спокойни", споделя за успехите си новата звезда.
Тя определя своя стил като диско електро класика. В него се съчетават в микс класическата музика и модерният звук, като Ивановски пише текстовете си и композира.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !