Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Дъщерята на президента става модел

отпечатай новината

20.03.2017 11:07 | Видян 1871 пъти

Дъщерята на президента става модел

След невероятно успешната фотосесия на Гинка Радева–първа съпруга на президента, сега и дъщеря му е на път да пробие в модните среди. Професионална фотосесия предстои на Дарина Радева, която се превърна в модна сензация последните седмици.

След като нейни снимки изтекоха в мрежата, фотографи и букъри са проявили интерес да работят с нея. Желаещите да ангажират президентската щерка за фотосесия буквално чет нямат, пише България днес. Някои дори са й предложили кариера в модния бизнес, а други направо договори.

Младата госпожица има всички качества за професионален модел, като единствено крехката й възраст не й позволява да се качи на подиума. А другата причина Дарина Радева все още да не е превзела модните среди е, че няма навършени 16 години и майка й не е дала своето съгласие.

Затова и фотографите първоначално се опитали да уговорят президентската дъщеря поне за професионална сесия. Майка й Гинка също има такава и е рекламно лице на продукти за коса на световна марка.

Засега Дарина е позирала единствено в ърбън стил и то най-вече с дънки и карирани ризи. Мнозина фотографи обаче се надяват, скоро да успеят да я снимат и в по-официално облекло.

Главна „виновница” за интереса към президентската дъщеря има именно майка й Гинка. Нейната сесия обнадеждила мнозина, че наследницата й ще може да участва в подобен проект и ще стане професионален модел. Президентът обаче не иска и да чуе децата му да попадат под прожекторите. И никак не одобрява популярността на дъщеря си.

Интересът на модния бранш към бившата му съпруга също не бил по вкуса му. И дори се е стигало до разговори на висок тон по въпроса, издават с половин уста от „Дондуков 2”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !