Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Никол Шерцингер показва пищни форми

отпечатай новината

20.03.2017 13:32 | Видян 1536 пъти

Никол Шерцингер показва пищни форми

Никол Шерцингер знае как да приковава вниманието и да покорява мъжете. Гаджето на Григор Димитров предизвика фурор в центъра на Москва с провокативна рокля. Само дни след като Мария Шарапова сподели, че е вечеряла наскоро с Гришо в задушевна обстановка, Никол отскочи до Русия, за да й покаже коя е половинката до тенис звездата.

Красавицата бе избрала стилен тоалет, който оголваше едната половина от деколтето и даваше доста дързък изглед към бюста й. Певицата дори публикува кадър в социалната мрежа, докато чакаше, за да поднесе една от международните награди за популярна и класическа музика „Браво”.

„От Русия с любов” написа многозначително красавицата. А медиите коментират, че е станала много провокативна, откакто се е събрала с Григор. Освен това, тя видимо се е подмладила и изглежда по-добре от всякога. В събота вечер, Шерцингер беше сред специалните гости на церемонията в Болшой театър. Заедно с нея гостуваха още и Долф Лундгрен, и Настася Кински, както и певците Ашанти и Стийл. Според слуховете, за да се появи на събитието, Никол е взела 5-цифрена сума. Точното число обаче се пази в тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !