Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Майката на Антон Хекимян удари 50 бона от лотарията

отпечатай новината

20.03.2017 13:43 | Видян 1836 пъти

Майката на Антон Хекимян удари 50 бона от лотарията

Водещият на предаването „Тази сутрин“ по Би Ти Ви – Антон Хекимян, не може да се нарадва на късмета, който е споходил семейството му наскоро.

Майката на журналиста Златка е спечелила цели 50 000 лева от лотариен билет. Възрастната жена обаче не смеела да се хвали напред-назад, за да не я нападнат алчни роднини и зложелатели. Антон също й забранил да го обявява публично, защото щели да я обвинят, че заради прочутия си син точно нея е споходил късметът, пише Таблоид. Възрастната жена от Стара Загора редовно си купувала билетчета с надеждата да кяри джакпота, но до този момент най-голямата й печалба била 30 лева. Когато преди няколко месеца ненадейно ударила 50 бона, мама Златка не можела да повярва на очите си. Тя споделила радостната вест само с най-близките си, а синът й Антон бил първият, на когото се обадила.

В началото водещият на Би Ти Ви си помислил, че родителката му се е объркала или е станала някаква грешка. Той бил свикнал да си изкарва парите с много труд и не вярвал, че 50 000 лева могат да ти паднат по този начин – без никакво усилие. После обаче лично се уверил, че майка му не се шегува и започнал да мисли варианти какво да правят с печалбата.

След дълго умуване Хекимян посъветвал мама Златка да не харчи парите, а да си ги пази за черни дни. Той й наредил да не споделя за късмета си пред съседи и приятелки, за да си спести завистливи погледи и клюки „Нали ги знаеш как ще ни одумват после, веднага ще кажат, че аз съм те уредил“, обяснявал Антон на възрастната жена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !