Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Луна разкри ВИП любовниците си

отпечатай новината

21.03.2017 09:27 | Видян 2207 пъти

Луна разкри ВИП любовниците си

Фолк певицата Луна е започнала да описва живота си в книга. Скандалната блондинка е категорична, че в мемоарите си ще бъде болезнено откровена за всичко, през което е преминала, и веднъж завинаги ще сложи край на дилемата от какъв произход е семейството й, както и с кои мъже е деляла една постеля, пише „Таблоид“.

След смъртта на майка си Стоянка блондинката постоянно се връщала в спомените си от детството, разглеждала пожълтелите семейни албуми и изведнъж в главата й се зародила идеята, че тя трябва да опише живота си в книга. В автобиографичната си книга Луна ще бъде напълно откровена, пише още Telegraf.bg.

Без да се притеснява от миналото си, тя ще разкрие условията, в които е израснала, по какъв начин е живяло семейството й, както и първите си стъпки в кариерата.

Луна разкрива обаче, че пиронът на мемоарите й ще бъде откриването на завесата в спалнята й. Чака-рака изпълнителката е готова да разкаже с подробности за бурните си афери с различни мъже – политици, министри, милионери и бизнесмени, като се зарича да не спести ни едно име.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !