Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Любовници докараха до фалит Албена Чакърова

отпечатай новината

21.03.2017 13:12 | Видян 2275 пъти

Любовници докараха до фалит Албена Чакърова

Неуспешни връзки и бохемски живот докарали до фалит една от звездите на българските кино и театър Албена Чакърова. 49-годишната актриса, която няколко поколения помнят като Росица от хитовия детски сериал от времето на соца "Неочаквана ваканция", обаче днес е по-силна от всякога с помощта на своята дъщеря - София Джамджиева от "Като две капки вода" и настоящата си половинка - компютърен програмист.

Звездата на Албена Чакърова изгря в началото на 80-те години на миналия век още като дете. 10-годишна красавицата се снима в "Неочаквана ваканция", след което и в "Сезонът на канарчетата" и в още три филма, след които обаче кинокариерата й замря.

В арт средите шушукат, че съдбата си връща на Албена заради грях към колежката й Виолета Гиндева. Още като студентка във ВИТИЗ Чакърова се омъжва за актьора Емил Джамджиев, бивш съпруг на Гиндева. Изневярата Гиндева изживява изключително болезнено, още повече, че и преди развода Емил демонстрира връзката си с Албена. По-паметливи от гилдията дори припомнят случай, в който Виолета празнувала с приятели рождения си ден в клуба на театъра. Прелюбодеецът, който вече не е измежду живите заради пристрастяването си към алкохола, демонстративно съсипал празника на бившата си жена като нахълтал в клуба прегърнат с Чакърова и замерил Гиндева със счупен карамфил.

След одисеята с Емил Албена се омъжва още два пъти, като вторият й съпруг е също колега, млад и красив - Петър Топалов. Женят се, но бракът им скорочетно приключва малко след раждането на Радоя, по-малката сестра на София Джамджиева.

През цялото време, докато майка й се лута от съпруг на съпруг, от връзка във връзка, сензацията в новия сезон на "Като две капки вода" София расте, отглеждана от своята баба - режисьорка от БНТ. "Майка ми често отсъстваше, винаги беше някъде. Баба ме отгледа, а сега се грижи и за моя син. Тя изпълняваше ролята на майка и на възпитател, докато майка ми по-скоро беше моя приятелка и човека, с който да се веселя", разказва за популярната си майка София.

Източник: pik.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !