Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Деси Слава прибира по 20 бона на седмица

отпечатай новината

21.03.2017 16:54 | Видян 1986 пъти | Гласували 1

Деси Слава прибира по 20 бона на седмица

Рекордни приходи от 15 000 до 20 000 лева, седмично генерира фолкпевицата Деси Слава. Сериозните суми певицата заработва от участия по заведенията, които в последно време са по-чести. Причината е участието на фолкаджийката в предаването Като две капки вода. Подобни огромни хонорари са присъщи на топ имена като Преслава и Галена. Традиционно участиуето на фолкпевиците в телевизионни предавания вдига цената им.

Емануела например се изстреля след ВИП Брадър се се превърна в една от най-скъпите Пайнерки. Към днешна дата участие на ДесиСлава струва 5000 лева на вечер, но редица заведения получават отстъпка заради постоянни ангажименти. Във вихъра си певицата има 3-4 участия на седмица, но понякога броят расте, особено с частните партита. Там многократно се увеличава хонорарът, като има изпълнители, които се договарят и за тройно заплащане.

Натоварената програма смазва чалгаджийакта. След снощното си участие в Капките тя отпраши директно за Пловдив. В неделя вечер пък пя в София и рано сутринта трябваше да бъде свежарка за поредното предаване на живо, пише България днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !