Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Деян Топалски лети от щастие: Знам пола на бебето!

отпечатай новината

22.03.2017 09:00 | Видян 1687 пъти

Деян Топалски лети от щастие: Знам пола на бебето!

След три месеца в графата на звездните татковци ще влезе и участникът от "Биг Брадър" и обявен за най­интелигентния ММА боец ­ Деян Топалски.

Силовият атлет неотдавна се ожени за своята любима Николета, която успя да измести от сърцето му риалити героинята Гергана Капзамалова. Деян разкрива ексклузивно за най­новото списание Umbrella Magazine, че с жена му вече знаят пола на бебчето. "Много се вълнувам. Разбрахме, че ще е момче и вече боядисах стените в неговата стая в синьо. Нямам търпение да се появи вече.

Цялото ни съществуване в момента се върти около това ­ какво правим, какво се опитваме да постигнем и как това е само и единствено с цел да осигурим максимално по-­добър живот за него" ­ откровен е Деян. Топалски, чийто голям мач ще е на 12 май, споделя и друга своя истина ­ дали някога е искал да живее в друга държава: "В момента съм вече толкова напреднал с професионалното си развитие извън спорта, че няма как да зарежда задълженията си и да потегля. За разлика от някой други хора аз много добре си правя сметката, че има живот и след спорта и не искам да се озова по средата на нищото, когато приключа състезателната си кариера".

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !