Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

US стриптийзьори набиват родна лютеница

отпечатай новината

22.03.2017 09:29 | Видян 570 пъти

US стриптийзьори набиват родна лютеница

Преди участието си в столицата идолите на милиони жени по света гостуваха за първи път в Пловдив на Международния пловдивски панаир.

Най-известният от танцьорите Джоуи Пеня, който е един от най-популярните сред тях не пропусна да се похвали на феновете си в Инстаграм, че е в България и опитва наша храна. ‚Това е традиционно българско ястие, нарича се лютеница. Направено е от чушки и домати и се маже върху филията. Добавя се и сирене. Страшно е вкусно, коментира в клип Джоуи, позирайки филия намазана с апетитна лютеница.

Шоуто на горещите мъже в България е част от европейското им турне Best Night Ever. Осмината мъже изгряха на сцената на зала Ele в хотел Маринела в костюми. Кулминацията на шоуто настъпи, когато мускулягите започнаха да късат потниците си и да ги хвърлят в публиката. Дама от зрителите бе качена на сцената и влезе в ролята на Анастежа от филма „50 нюанса сиво“. Тя бе окована във вериги, а около нея се въртяха красавците, които демонстрираха сексцени от еротичната поредица, пише Телеграф.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !