Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Юлиан Костов дава автографи във военен тунел

отпечатай новината

22.03.2017 10:13 | Видян 1396 пъти

Юлиан Костов дава автографи във военен тунел

Да раздава автографи в тунел убежище в Джързи – това очаква Юлиан Костов след прожекцията на Another Mother's Son утре . Действието на филма се развива именно на този остров по време на окупацията му от нацистите. Чърчил бойкотира опцията да го завземе обратно и това обрича местните на саморазруха, а българският актьор скача в кожата на съветския военнопленник Фьодор, спасен от Луиза Голд.

Световната премиера на драмата беше в края на миналата седмица в легендарното кино „Одеон” на Лестър скуеър в Лондон и събра на синия килим семейството и част от най-близките приятели на таланта от Варна. Звездния си миг той сподели с колегите си от каста Джон Хана („Мумията се завръща”, „Девет сватби и едно погребение”), Джени Сийгроув и бившия фронтмен на Boyzone Ронан Кийтинг.

“Направихме си снимка с действащи войници от Британската армия. Те бяха поканени от Бил Кенрайт, който освен филмов е и един от най-големите театрални продуценти в света и е собственик на футболен клуб „Евертън” - това обяснява и синия килим на събитието.

Той спонсорира и няколко благотворителни организации, които помагат на военни и семействата им”, сподели за „Монитор” Костов. В актьорския си актив нашето момче има роли в сериали като „24: Не умирай днес” и “Варвари”, както и в библейския епос с Морган Фрийман „Бен Хур”. Another Mother's Son бележи първата му главна роля в мащабна британска продукция, а отзивите на критиката към момента са повече от ласкави.

„Не го мисля като „ракета носител” към по-голям проект, но със сигурност би било страхотно, ако отвори нови кастинг врати в Лондон, където тепърва да се докажа”, казва бившият шампион по плуване. Във филма той играе частично на руски, но предимно на английски с акцента на братушките. „След премиерата няколко рускини ме заговориха и не можаха да повярват, че не съм им сънародник”, усмихва се Костов и признава, че най-голямото му предизвикателство било да свали 10 кг за ролята

Източник: monitor.bg /Надежда Попова/

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !