Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Орландо Блум на почивка в Сейнт Бартс

отпечатай новината

22.03.2017 15:56 | Видян 1243 пъти

Орландо Блум на почивка в Сейнт Бартс

Докато Кейти Пери разказва на света как в детството й са я лекували от хомосексуализъм, бившият й приятел – 40-годишният Орландо Блум предпочита да държи устата си затворена и да не прави провокативни изявления.

Актьорът в този момент е зает с друго – активната почивка на Сейнт Бартс. Непланираната ваканция Блум изкарва в компанията на приятели, включително и 72-годишния милиардер Джеймс Кларк и неговата 37-годишна съпруга и бивш австралийски модел Кристи Хинц, пише Elle. Именно на тяхната разкошна яхта Орландо се наслаждава на морските си моменти и на слънчевите лъчи.

В компанията на съпругата на Кларк има още няколко дами и всички обръщат извънредно внимание на Орландо. Този път той се разхожда с бански, а не гол, както правеше по време на почивката си с бившата си приятелка Кейти. След раздялата на Блум с Кейти Пери (според слуховете причината е нежеланието на актьора да сключва отново брак), той бил забелязан да излиза няколко пъти с нова дама. Но да влиза в нови отношения той все още не бил готов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !