Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Луиза се кара с мъжа си за кино

отпечатай новината

23.03.2017 09:33 | Видян 1454 пъти

Луиза се кара с мъжа си за кино

Актрисата Луиза Григорова призна, че за три години с половинката й Мартин Макариев са се карали само веднъж сериозно. „Това беше наскоро и беше със зверски крясъци, но беше за кино. Казахме си „Ама това беше първият ни скандал и дори не беше за нас”, споделя за mila.bg бившият модел.

С режисьора се срещат на снимачната площадка на „Дървото на живота”, а Луиза си позволява да говори открито за тръпката им, защото знае, че той е нейният човек. Вече му е предложила и брак.  „Все съм си мислела „това е моята любов”, „това е моята любов”, докато не разбрах, че моята истинска любов е нещо много различно. Сега го намерих, обичам го до Бога и обратно, и не искам никога да се разделяме”, отсича хубавицата от Перник.

С Макариев имат няколко общи проекта, единият от които е „Черни досиета”. За криминалето преди година откриха кампания за набиране на средства в IndieGoGo, а сред идеите им за топимена в каста бяха Никълъс Кейдж и Съли Ерна.

Заснели са демо за филм и за вариант сериал. Партньорът си Луиза описва като „най-голямата енциклопедия, която съм отваряла в живота си”. Възрастовата им разлика е 9 години в полза на Мартин, а сдържаният му темперамент е успял да балансира нейната избухливост.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !