На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Кралица Елизабет може да наложи вето на брака на Хари и Меган

отпечатай новината

23.03.2017 12:55 | Видян 2294 пъти

Кралица Елизабет може да наложи вето на брака на Хари и Меган

Във Великобритания Денят на майката се отбелязва на 26 март, което означава, че статутът на приятелката на принц Хари съвсем скоро може да се промени, пише Ok Magazine.

Меган Маркъл вече се запозна с няколко от членовете на кралското семейство, но я чака най-съдбовната среща – тази с кралица Елизабет.

Както съобщава източник пред изданието, ако получи одобрението на кралицата, може да последва и дългоочакваното предложение за брак.

Запознанството ще бъде кулминация в отношенията между нея и Хари. Принцът е длъжен да помоли за разрешение кралицата за брак. Това означава, че технически тя може да наложи вето за сватбата.
Още по темата

Според акт за кралските сватби от 1772 г., правото на вето е на действащия монарх, който има право да разрешава брака на наследници на престола до шест претендента назад.

Отбелязва се, че Меган вече е получила „зелена светлина“ от принц Чарлз. Следващата стъпка е одобрението на бабата на принц Хари.

Отношенията на Хари и Меган се развиват доста по-бързо, отколкото на херцога и херцогинята на Кеймбридж. Кейт не се бе срещала лично с кралицата до 2008 г., когато бе официалното ѝ представяне, въпреки че вече е била приятелка на Уилям 5 години.

Принц Хари и Меган Маркъл са заедно почти година. Съвсем скоро стана ясно, че Меган кардинално е готова да промени живота си, за да бъде с любимия си мъж. Тя може и да изостави актьорската си кариера и да се захване с благотворителност, което счита за по-важно занимание.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !