бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Кали остана без участия

отпечатай новината

23.03.2017 15:35 | Видян 1689 пъти

Кали остана без участия

Фолкдивата Кали се е превърнала в душеприказчик на колежките си от бранша. Дипломираната психоложка на живо прилагала знанията, получени в университета и певиците й се доверявали като на терапевт от висока класа.

Кали с удоволствие влизала в ролята на психоаналитик и щедро раздавала съвети на приятелките си. Повечето фолкаджийки обаче я нападали след драми в личния си живот и държали повече да ги изслуша, отколкото да ползват професионалните й съвети. Кали не отказвала да помогне на нито една от тях и опитвала да ги накара да променят отношението към себе си. Трябва да обичаш първо себе си, за да получиш обич и уважение от мъжете. Това бил най-често поднасяната мъдрост от терапевтката с буен темперамент.

Самата Кали управлява добре личния си живот, защото поддържа приятелски отношения с тримата мъже, с всеки от които има по едно дете. Най-големият й син – Георги, вече е на 17, Марк, който е отроче на Антон Краус, е на 8, а най-малкият – Александър, е на 3 годинки.

Певицата успява да се справи с грижите за малките мъже, макар че това е за сметка на музикалната й кариера. Напоследък обаче с повече удоволствие влиза в ролята на терапевт и дори замисляла дали да не отвори свой кабинет за психологическа консултация, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !