Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Дилара от Твоят мой живот: Оправдавам напълно героинята си

отпечатай новината

27.03.2017 11:00 | Видян 3448 пъти

Дилара от Твоят мой живот: Оправдавам напълно героинята си

Актрисата Ебру Йозкан изпълнява ролята на студената и безскрупулна Дилара в Твоят мой живот. Тя е родена на 18 ноември 1978 г. в турската столица Анкара. Започва да се занимава с актьорската професия през 2006 г., когато е на 28 години с малка роля в игрален филм. Героинята, чрез която Ебру бива забелязана от турските зрители, е тази на Халиде в изключително успешната драма "Чифликът на господарката" от 2009 г. През пролетта на 2014 г. изиграва главната роля в младежката драма на FOX "Бележникът", която обаче се проваля и приключва след едва тринадесет излъчени епизода.

В края на същата година актрисата получава ролята на живота си - тази на Дилара в тоталния хит "Твоят мой живот", която продължава да играе вече три сезона подред повече от успешно. Новият сезон вече тръгна в ефира на бТВ и се радва на огромен зрителски интерес и в България.

Как бихте определила фазата от живота Ви, в която се намирате в момента?
Всичко, което ми се случва, е прекрасно, много съм доволна от сегашния си живот! Всъщност, аз винаги съм била доволна от това, което ми се е случвало и което правя. Никога не съм имала високи очаквания към каквото или когото и да било, нито пък амбиции да направя нещо. Именно заради това никога не съм изпитвала разочарования от себе си, живота или хората около мен. Мога да кажа, че опитът, който придобих през годините, сега много му помага и чак сега осъзнавам колко полезен е той за мен.

Неотдавна се разделихте с поредния си любим... Как Ви влияе любовта?
Любовта прави от нас, човешките същества, хора! Именно тя ни определя като личности с качества и негативи, тя ни прави истински човеци! Любовта за мен е една сложна химична формула, която макар и понякога да не мога да реша и е нарушена, винаги ще бъде основната връзка между мен и живота.

В какви хора се влюбвате и какъв трябва да бъде човекът до Вас?
Мъжете, в които се влюбвам, са човеци с главно "Ч"! Човекът до мен трябва да бъде истински честен към мен и към чувствата ми, макар доста често това да боли. Няма нищо по-ценно в този живот от любовта и истината!

Изчерпват ли се връзките между хората в даден момент?
Според мен не, защото ако двама души се обичат и уважават истински, те вечно ще хранят душите си взаимно. Отношенията между мъжа и жената за мен не опират само до физическите, те са много повече! Участниците в една връзка трябва да умеят да споделят проблемите си един на друг, да се съветват, да правят интересни неща заедно... Ето това за мен е пълноценната връзка, която никога не би се изчерпала!

В "Твоят мой живот" изпълнявате отрицателния образ на Дилара. Как бихте постъпила на нейно място в живота?
Дилара, сама за себе си, е напълно права и оправдавам постъпките ѝ, макар доста често да са привидно грешни и лоши.

Защо оправдавате действията ѝ?
Дилара е омъжена от дълги години, има щастливо семейство с две деца. В един момент всичко, с което е свикнала и което някога е обичала, се разрушава и тя, съвсем нормално, започва да се бори с това да не загуби най-близките си и изграденото си ежедневие, спокойствие и статут в обществото. Тя не иска да загуби това, което е било нейно или по-точно това, от което е била неизменна част, да се счупи на парчета. Не одобрявам обаче, че тя изстива откъм чувства към близките си и се превръща в безчувствен човек...

Какъв е погледът Ви за всичко, случващо се в "Твоят мой живот"?
В този сериал една от главните теми е тази за лошите отношения между мъжа и жената и за развода. Да, много мои близки приятели през годините са се развеждали и аз смятам това нещо за напълно нормално - както човек се ражда и умира, така и се жени и се развежда... Наблюдавам обаче, че хората влагат много енергия и много трудно преживяват развода, а според мен не трябва да бъде така, трябва да бъдат изразходвани далеч по-малко усилия и нерви. Хората трябва да се научат да губят и да се примиряват с това, тъй като е нещо напълно нормално и е част от живота!

Какво бихте направила, ако някой ден Ви сполети съдбата на Дилара и разберете, че детето, за което сте се грижела цял живот, не е Ваше?
Не мога да кажа с точност какво бих направила, тъй като дори и не искам да си помислям за такава ситуация! Решението, което бих взела заедно с другите хора, засягащи ги това, ще бъде най-правилното за щастието и спокойствието на детето от психологична гледна точка. Замисляйки се, това не е чак толкова страшно и фатално нещо, както бива представяно в "Твоят мой живот"! Има къде-къде по-страшни и неизбежни случаи, хора умират всеки ден от коварни и нелечими болести, други губят децата и близките си, това не е чак толкова страшно и според мен е малко преувеличено в сериала. Важното е, че сме живи!

Все още не сте станала майка, трудно ли Ви беше да влезете в образа на такава?
Не, не ми беше трудно, тъй като имам вроден майчински инстинкт дълбоко в себе си, просто защото съм жена! Аз се водех по това, което ми казваше сърцето, очевидно не съм сбъркала нито в избора си да се включа в "Твоят мой живот", нито съм направила грешка в играта си на майка.

Искате ли да имате деца?
Аз обичам много всички деца и да, естествено, че искам и аз някой ден да си имам детенце!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !