Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Грандиозен моден спектакъл за финала на SOFIA FASHION WEEK SS 2017

отпечатай новината

27.03.2017 11:34 | Видян 4094 пъти

Грандиозен моден спектакъл за финала на SOFIA FASHION WEEK SS 2017

Sofia Fashion Week SS 2017 завърши с грандиозен моден спектакъл. Най-мащабното и вече традиционно модно събитие в България, организирано от Hotel Marinela Sofia и българската модна телевизия Code Fashion TV, се проведе в пет тематични вечери от 20 до 24 март в зала EFE на Hotel Marinela.

По време на гала вечерта на финала на събитието бяха представени ексклузивни ревюта на световни гости и елитни чуждестранни и български марки. За първи път по време на седмицата на модата в София присъстваха и световни байери. Те се срещнаха с дизайнери, участващи в събитието и обсъдиха възможности за развитието им на международния моден пазар. В рамките на Sofia Fashion Week SS 2017 всеки ден беше отворена и първата модна улица Sofia Fashion Street.

Гала вечерта започна със звездното шоу на Christian of Roma – „Под светлините на прожекторите“, представено от Любен Николов и „Алфапарф Милано” със специалното участие на филхармония и модна къща PRINCESS.
Модна къща RUMYANA KONSTANTINOVA с дизайнери Румяна Костантинова и Сергей Александров, позната вече 25 години на българския пазар, показа колекция пролет-лято 2017. Моделите са от висококачествени платове с великолепни цветни принтове, както и ръчно изработени аксесоари от многоцветно муранско стъкло. Ревюто премина със специалното участие актриса Силвия Лулчева.



продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !