Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Руслан Мъйнов на косъм от смъртта

отпечатай новината

27.03.2017 12:46 | Видян 2011 пъти

Руслан Мъйнов на косъм от смъртта

Руслан Мъйнов е бесарабски българин, роден на 15 ноември 1976 г. в град Измаил, Украйна. В България пристига на 9 септември 1994 г. През 1998 г. завършва НАТФИЗ, специалност „Актьорско майсторство” в класа на проф. Надежда Сейкова, пише БЛИЦ.

Актьор в телевизионните продукции „Хъшове” и „Шоуто на Слави”, както и един от водещите на „Господари на ефира”. А през 2007 г. се присъединява към колектива на „Комиците”. Мъйнов участва в десетки театрални постановки и издава пет музикални албума. Още в ранна детска възраст минава през трънлив път, за да стигне до сърцата на българските си почитатели.

Малко хора знаят, че Руслан има панически страх от огън, който се породил още в детството в родната Украйна. Там Мъйнов бил на косъм от смъртта през тийнейджърския си период. Докато живеел в бившия СССР, той на няколко пъти  имал сериозни премеждия с огъня. От пламъците щял да загине не само той, но и близките му хора. Веднъж бесарабският българин и негов приятел се мотаели около запалена купчина смет в родния им град в Украйна.

Наблюдавайки огъня, другарчето му решило да се направи на герой, изваждайки оттам горящ овехтял колан. Размахал го като ласо над главата на Руслан. Единият край на колана докоснал Мъйнов през лицето и косата му пламнала като факла. „Хората наоколо се затекоха да ме гасят и спасяват”, помни и до днес ужасяващия инцидент.

Преди тази случка пък самият Руслан предизвикал пожар. Както си играел на двора в родната си къща, подпалил бараката за въглища. Инцидентът стреснал и ядосал родителите му, особено баща му Иван.

И друг пък му е ставало „горещо” на обичания ни актьор. При едно гостуване на леля си Мая тогавашният младеж изгорил с ютия лявата си ръка. Роднината му си гладела дрехи, а палавият племенник се бутал в ръцете й. Белегът личи и до днес.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !