бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Мария унижи Гущеров: Няма как да съм ти вярна!

отпечатай новината

28.03.2017 10:27 | Видян 5666 пъти

Мария унижи Гущеров: Няма как да съм ти вярна!

 Задочната война между все още законните съпрузи Мария и Християн Гущерови се разраства с всеки изминал ден и по всичко личи, че сеирите скоро няма да приключат! Само преди седмица заможният бизнесмен наруши мълчанието и обяви пред цялата държава, че е в развод с фолк дивата. Като причина за раздялата им той посочи факта, че половинката му не може да се откъсне от живота си на чалгаджийка и предпочита да показва голото си тяло, отколкото визията на скромна съпруга.

Задаващият се развод е публична тайна в светските среди от няколко месеца, но досега г-жа Гущерова криеше от медиите и отричаше пукнатините в брачното й ложе. След шамара, който й зашлеви нейният Хриси, обаче е ред на Мария да отвърне на удара.

Миналия петък миньончето се появи на подиума на закриването на модната седмица в София, за да представи новия си сингъл "Болна тема си за мен". В текста на парчето Марчето май си казва някои истини и едва ли някой ще повярва, че римите не са насочени към Гущеров. На първо четене заглавието на песента подсказва, че предстои обяснение в любов. Но истината се оказа точно обратната...

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !