Ергенът отпрати три дами от имението

Певицата Киара Маджарова, графичният дизайнер Мария...

Среща на три религии и фабрика за...

Тази събота от 11:00 ч. по bTV приключението „Вкусът на...

8 години Гранд хотели

отпечатай новината

28.03.2017 12:39 | Видян 2198 пъти | Гласували 1

8 години Гранд хотели

Март е месецът, в рамките на който списание Гранд хотели – единствената професионална медия в бранша, отбелязва своите рождени дни. Станахме на 8 години. За мен лично това са 62 посетени страни в цял свят, разглеждането и вникването в най-добрите им хотели, разговори с техните мениджъри с цел да разбера за Вас какви са тайните хватки на всеки от тях, които могат да се приложат и на нашите туристи, за да решим основния въпрос на индустрията на гостоприемството у нас – липсата на качество и адекватност на изискванията на гостите от 21-и век.
По логиката: „Годините летят, а дните са безкрайни”, и в хотелиерството, особено у нас, хем всичко се променя непрекъснато, хем си остава същото.
Решихме да направим този брой леко винтидж – да се отдадем на спомени, но и да ви отворим очите, както винаги правим вече почти в 100 книжки, които сме пуснали за тези 8 години, за най-новите неща.
Горещият адрес този месец е един Гранд с музей от забравените вещи на велики личности - негови гости, който е символ на Ривиерата на Бискайския залив и е един от ненадминатите образци на испанската туристическа индустрия. Което ни напомня за друг подобен обект, който пък представихме в първия брой на Гранд хотели – през март 2008 г. – Гранд хотел Пуп, хотелът 5+ звезди в Карлови Вари, който единствен в света има под покрива си органова концертна зала.
Разбира се, имаме още много забавни и интресни четива, с които се надяваме да ви бъдем полезни, както винаги.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !