Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Хотел дава да си нагласяваме гледката

отпечатай новината

28.03.2017 13:12 | Видян 2841 пъти | Гласували 1

Хотел дава да си нагласяваме гледката

Дубайското чудо с въртящи се стаи открива през 2020 г.

Dynamic Tower Hotel в Дубай ще бъде поредното чудо на уникалния туризъм в този емират. Сградата, започнала да се строи през 2008 г. и която трябва да бъде завършена и да заработи през 2020 г., ще дава възможност на туристите да си избират накъде искат да гледа тяхната стая. Това ще става посредством възможността за пълна ротация на помещенията. Така те ще могат сутрин да се събуждат, гледайки изгрева, а привечер да обръщат спалните си към залеза и да не пропускат и него. Командата за ротация ще става посредством гласово задаване.
Хотелът ще бъде изцяло енергиийно независим и самозахранващ се с помощта на 79 вятърни турбини и чрез слънчеви батерии на покрива. 80-етажната сграда ще бъде от суперклас.  
Небостъргачът, продължение на представяния преди 5 години в Гранд хотели от Малмьо Швеция Turning Torso или Завъртащото се тяло на Калатрава, ще се върти на 360 градуса.
„Това няма да бъде просто хотел. Той ще бъде отвд звездите. Защото Dynamic Tower Hotel е едно непознато уелнес преживяване”, разказват инвеститорите от Dynamic Group. Те залагат на ексклузивни гости, които ще бъдат обслужвани с ултра нови технологии.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !