Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Слави реве като Лили: садо-мазо по бТВ

отпечатай новината

29.03.2017 09:31 | Видян 2536 пъти | Гласували 2

Слави реве като Лили: садо-мазо по бТВ

Слави Трифонов рева по бТВ срещу договора, който сам е подписал с ... бТВ, както Лили Иванова реве за малката си пенсия, след като за 55 години кариера с немалки доходи е "пропуснала" да се осигурява. Ами, не сме им длъжни!

После тв водещият - несменяем символ на безкрайния ни Преход, както кубратската легенда е на реалния социализъм, се чуди защо ОТ МЕСЕЦИ ТАКА НАРЕЧЕНОТО МУ ШОУ, ПРЕВЪРНАЛО СЕ В КОФТИ РИМЕЙК НА ЧИЧОВЦИ, ПРАВИ ДВОЙНО ПО-МАЛЪК РЕЙТИНГ ОТ НЕ ОСОБЕНО ПРОФЕСИОНАЛНИЯ СЕРИАЛ СОФИЯ - ДЕН И НОЩ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ.

Който е пропуснал официалните данни, публикувани неотдавна от 19 минути, да ги види на сайта 19min.bg...
бТВ е частна медия и на когото не му харесва да работи в нея или с нея, както и във всяка друга фирма, изобщо не е длъжен да ни занимава с проблема си - просто е свободен да я напусне.

Иначе става садо-мазо от най-лош вид: садо спрямо драгия зрител, принуден да наблюдава ненужна за него вътрешнозаводска драма, и мазо за самата телевизия, която допусна да стане втора след горката БНТ, която позволява от собственото й студио да я ругаят като място на цензура.

Пък и, честно казано - малко е неудобно да се гледа как точно Слави, който често е обяснявал как в частния бизнес няма демокрация, се жалва от "диктатурата" в ... частния сектор. Той ли е жертва? Моля, моля!
Ако ще напуска, да напуска....

Ние - българите, обаче не сме бюро по труда, за да устройваме на работа в политиката всеки изпаднал от класациите шоумен: преминаването на предишните съдружници и идеолози/художествени ръководители на Слави Трифонов: Любен Дилов - син и Росен Петров от Шоуто в Народното събрание показа, че някак не им се получават нещата отвъд барикадата.

Пък сегашните сценаристи на Дългия са далеч от качествата на бившите. Както сами се бяха пошегували с българската история, формулата, по която се развива писаното от тях "Шоу" е: "И след това станало още по-лошо"...

Докато Борисов мълчи, Трифонов говори.
Двамата сигурно могат да обяснят как подписите за референдума на Слави се утроиха в последните дни на подписката, след като доста мудно вървяха преди това, а ежедневното им изброяване изведнъж секна, за да гръмне накрая бомбастичното число. Такива работи стават с "малко помощ от приятели" (по Бийтълс), като в ролите на приятелите влизат кметове на малки, големи и още по-големи градове. Които пък са партийци.

Така че Шоуто (или Ганкиното кафене) на Слави отдавна е влязло в политиката. Ако може по този повод да не ни учи на свобода на словото. Точно нас например най-малко, защото от старта си през 2010 г. нашият седмичен вестник Супер 19' изобщо не стигна до сергиите, на които съвременният хит Прас-прес все пак, макар и в минимален тираж, все пак беше разпространяван. Такива са фактите. Другото е чалга и менте!

И накрая, референдумът на Слави НЕ СТАНА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН, НЕ СЪБРА ЗАКОНОВО ИЗИСКВАНИЯ БРОЙ ПОДКРЕПИЛИ ГО. Да не се спазва законът, защото на някого така би му било по-удобно, това НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ.
Ами не искаме връщане на Член Първи в реални 27 години по-късно! И точка.

автор: 19 минути 

автор: автор: 19 минути

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !