Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мара Отварачката се закачи за Бирмата, след като изрита Алисия

отпечатай новината

29.03.2017 15:40 | Видян 2729 пъти

Мара Отварачката се закачи за Бирмата, след като изрита Алисия

Точно толкова време изтрая подновената love story между пернишкия бизнесмен и поп фолк певицата Алисия. През декември баровецът засвидетелства чувствата си към брюнетката с нов джип, който обаче вече не бил на нейно разположение, пише ПИК.

За раздялата им говори цяла светска София, а и фактите са красноречиви - Малката Бирма обикаля нощните барове в компанията на други чалга диви, вече не следва звездата на "Ара" в "Инстаграм" и шофира лично луксозния джипа, който си е прибрал от певицата.

Според ВИП-клюкари отношенията между Алисия и Бирмата са се влошили малко след рождения й ден на 1 март. За празника Станоев подготвил изненада и организирал купон, без тя изобщо да подозира. На тържеството се появила и майката на Георги - Лидия Станоева-Скалата, която никога не е криела симпатиите си към изпълнителката на "Красавицата спяща".

Малко след веселото парти обаче над двойката надвиснали буреносни облаци. На последните си няколко участия Алисия пристигнала не с белия БМВ X5 от Бирмата, а със съвсем друг автомобил. В същото време Бирмата вече няколко пъти е бил засичан да паркира същия джип пред снобарските кафенета из столицата.

Другият факт, който навежда на мисълта, че връзката между Алисия и Станоев е останала в миналото, е свързан с популярната социална мрежа "Инстаграм". От известно време двамата не се следват взаимно.

Това обаче не е всичко! Миналия уикенд Бирмата се е появил с приятели в "Мегами". Случайно или не, по същото време в клуба се е озовала и пайнерката Мария, за която само преди седмица стана ясно, че е в развод с един от най-богатите българи - Християн Гущеров. Госпожа Гущерова се е забавлявала с приятелки, но по някое време прескочила към сепарето на Бирмата. После от сепарето на Бирмата по сервитьорката била изпратена бутилка с марков алкохол към Мария и дружките й.

Още от миналата есен се мълви, че именно Георги Станоев е станал причина за раздялата на Мария с милионера Гущеров. Певицата прегрешила с Бирмата в периода, в който той бе разделен с Алисия. Измаменият съпруг узнал за заигравката и натирил Мария от имението си в полите на Витоша. След като живяха два месеца разделени, Гущеров прибра заралийката, но за кратко и вече от 4 седмици не живее с нея.

Из столичните ВИП-свърталища пък вече са тръгнали залози дали след като приключи развода на Гущерови, Малката Бирма няма да се озове в ролята на съпруг №3 на Мария.

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !