Никълъс Кейдж спира с актьорството,...

Холивудската звезда Никълъс Кейдж оповести намерението си...

Гордън Рамзи става веган

Гордън Рамзи изненада своите фенове след като обяви, че...

Коцето Калки: Женя се след Капките

отпечатай новината

30.03.2017 09:51 | Видян 734 пъти

Коцето Калки: Женя се след Капките

Певецът и стоматолог Коцето Калки, който е сред участниците в „Като две капки вода”, призна пред списание LOVE style, че ще вдига сватба с приятелката си Мартина, която е майка на шестгодишния му син Теодор.

„Живеем на семейни начала, но ни предстои да се оженим. Като свърши „Като две капки вода” ще разрешим този въпрос. Ако сега не остане време, надявам се до есента да сключим брак. Няма да правим голяма сватба обаче. По-скоро ще намерим някакво островче с фар в морето и ще извикаме свещеник да ни венчае”, разкрива Калки пред LOVE style. С Мартина са заедно от осем години и половина и заради нея той се раздели с кардиоложката Жозефина. Певецът не крие, че имал притеснения да не нарани бившата си съпруга. Цялата ситуация обаче се случила по много естествен начин. Известно време бил с Жозефина, след това тя приела факта, че той е влюбен в Мартина.
 
И до днес с първата си жена са приятели и тя дори е негова пациентка. С настоящата му половинка се запознали по работа, защото той търсел помощници за неговите музикални програми, които правел по морето.
 
„Предстоеше ни първата важна музикална програма и имахме среща на бензиностанция на входа на Бургас и Мартина не дойде. Телефонът й беше изключен и впоследствие се оказа, че пресичайки пешеходната пътека към бензиностанцията, я блъска кола, тя прави три салта и половина във въздуха и пада на главата си. Остана невредима, а аз я намерих в болницата. Ние лекарите, като видим окървавен човек и изпитваме естествено привличане. Може би тази първа кръв е причината са се влюбя в нея. Започнахме да работим заедно и станахме двойка след няколко месеца”, казва с усмивка изпълнителят. С Мартина искат да имат още деца и работят по въпроса. ”Мисля, че до 12 деца в едно семейство е приемливо. Всичко е въпрос на желание. Аз го имам и се надявам да ме благословите и да ми изпратите своите добри пожелания”, завършва Калки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !