Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Топ 10 на най-заслужените прякори в българския шоубизнес

отпечатай новината

30.03.2017 14:47 | Видян 11419 пъти

Топ 10 на най-заслужените прякори в българския шоубизнес

Предоставяме Ви класация на популярни лица от българския шоубизнес, които по стечение на обстоятелствата са по-известни с техните прякори, отколкото с кръщелните си имена. Става дума за прякори, лепнати от самия живот, а не измислени от някого за благозвучност.

Ще се хванете за главата от прякорите на звездите, които произлизат от тяхната работа или конкретно действие. Българският език е богат на думи и почти всички те са залепени до имената на родните ни знаменитости. Разполагаме с редица звезди, които биха могли да попаднат в тази класация. Ние отсяхме 10-те най-интересни. Ето как ги подредихме.

100-те манекенки

Бизнесменът и ценител на женската красота всъщност се казва Христо Сираков, но прякорът му върви два метра пред него. Според самия него виновник за прякора била бившата му жена Мария, която в интервю се пошегувала, че преди нея той е спал със сто манекенки. Думите й бързо се превърнали в сензация и г-н Сираков се прославил с псевдоним.

В България популацията на манекенки е голяма, а вероятно и бройката им в леглото на Христо е набъбнала през последните години. Дали пък не трябва да си смени прякора на Ицо 200-300-те манекенки?! Интересното е, че той ненавижда това си прозвище и отказва гостувания в предавания, които го представят така. На нас не ни се струва обидно – стои му като титла.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !