Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Мексиканско издание за наша Николета: Тя е експерт в любовните афери със спортисти

отпечатай новината

30.03.2017 15:13 | Видян 2224 пъти

Мексиканско издание за наша Николета: Тя е експерт в любовните афери със спортисти

Списъкът започна с мегазвездата на "Реал" Мадрид Кристиано Роналдо. Не е тайна, че преди време се заговори, че плеймейтката често пътува до испанската столица, за да се вижда с Роналдо. Това се случи, след като нападателят обяви раздялата си с руския модел Ирина Шейк, пише blife.bg.

Иначе официално нито една от страните не потвърди, но и не отрече дали има афера между Лозанова и Кристиано. Мексиканците определят слуха за красивата българка и португалеца като "вирус, който се разпространява от уста на уста". "Лозанова е имала романси с различни известни личности от света на спорта. В това число и тенисистът Григор Димитров. Това се случи, след като той напусна Мария Шарапова", допълват от "Publimetro".

На последно място в материала за Николета се споменава брака и с Валери Божинов. "Кашата с Николета е пълна, тъй като тя има дете от футболиста Валери Божинов, с който беше женена няколко години. Причината, поради която всички губят ум, когато видят Лозанова, са перфектните и форми. Името и даденостите й я правят Плеймейт на годината през 2006 г.", завършва материала, който е придружен с предизвикателни снимки на красавицата.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !