На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Букмейкъри отреждат второ място на Крис в Евровизия

отпечатай новината

31.03.2017 09:13 | Видян 1135 пъти

Букмейкъри отреждат второ място на Крис в Евровизия

Чаровният певец представя клипа към песента си Beautiful Mess утре

Кристиан Костов, който ще представи България на тазгодишното издание на „Евровизия” в Киев през май, получи втори най-нисък коефициент от букмейкърските сайтове, показа проучване на „Монитор”. Това не означава, че певецът не е харесван. Напротив – колкото е по-нисък коефициентът, толкова е по-голяма вероятността за успех, гласи логиката на букмейкърските залози.

В случай, че чаровният певец успее да се пребори за първото място, парите на всички, заложили на него, ще бъдат умножени по 6.

Единствената държава, която към момента е начело пред България, е Италия

За нея хазартния усет са тествали малко над 18% от меломаните. Тази година Ботуша ще бъде представен от изгряващата звезда Франческо Габани и неговия партньор – танцьор, преоблечен като горила. Втори по популярност в залозите на феновете се оказва отново Крис (9,5%), чиято балада Beautiful Mess накара оборотния музикален блогър Перез Хилтън да го сравни с Енрике Иглесиас. Видеото към песента на момчето с руски корени ще бъде пуснато в официалния канал на „Евровизия” и „Вирджиния Рекърдс” в YouTube утре. То е дело на режисьора Люси Иларионов, а снимките към него продължили 20 часа.

Специално за клипа Крис маха гипса от ръката си, след като я пукнал, докато карал скейтборд.

Отличникът от X Factor представи Beautiful Mess в Лондон като част от промообиколката на участниците в „Евровизия” преди финалите през май. В английската столица той ще се завърне съвсем скоро – на 7 април, когато ще изпее баладата си по време на концерт на „Фондацията” и „Щурците”. Още на следващия ден Костов ще даде тон за песен в Амстердам, а в графика му с предстоящи изяви фигурира и концерт в Израел.

Само няколко часа след премиерата на Beautiful Mess в средата на март видеото генерира над 200 хиляди гледания, а към момента броят на ронилите сълзи на романтичното парче е милион и половина.

monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !