Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Оскарите дават втори шанс на фирмата, отговорна за гафа

отпечатай новината

31.03.2017 09:36 | Видян 794 пъти

Оскарите дават втори шанс на фирмата, отговорна за гафа

Американската филмова академия няма да прекрати договора си със счетоводната компания „Прайс Уотърхаус Купърс”, чийто работник бе отговорен за грандиозния гаф по време на тазгодишните оскари. По време на церемонията служителят подаде на Уорън Бийти и Фей Дънауей погрешния плик и така звездите от „Бони и Клайд” оповестиха, че статуетката за най-добър филм отива при мюзикъла La La Land вместо при реалния победител - „Лунна светлина”.

Новината, че оскарите няма да се откажат от сътрудничеството си със счетоводната фирма съобщи Черил Бун Айзъкс, президент на Американската академия за кинематографично изкуство и наука. Тя изтъкна, че направената грешка е била „недопустима”, но след взетите мерки от страна на компанията, е получила уверение, че подобни гафове няма да се получат в бъдещe.

На свой ред от „Прайс Уотърхаус Купърс” обещаха да засилят контрола над своите сътрудници, които зад кулисите се грижат за раздаването на прословутите пликове с имената на победителите. Досега те бяха двама на брой, но от следващата година ще бъдат подпомагани от още един служител на фирмата, споделя Монитор. На всички тях ще им бъде забранено да използват мобилните си телефони по време на церемонията, тъй като именно подобно разсейване доведе до грандиозния гаф на последните награди.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !