Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Криско, Кристина Димитрова и Цецо Иванов в "Аз обичам България"

отпечатай новината

31.03.2017 15:25 | Видян 1891 пъти

Криско, Кристина Димитрова и Цецо Иванов в

Новият епизод на "Аз обичам България" ще предложи истинска битка, която ще се води буквално до последния момент – този петък от 21.00 ч. по NOVA.

В отбора на Юлиан Константинов сили по родолюбие ще премерят легендарната кралица на естрадната сцена Кристина Димитрова, едно от емблематичните лица на българския поп и рок Дичо и непресъхващият извор на хумор и настроение – водещият на "Семейни войни" и разбирач на процентите Цветомир Иванов.

Рамо до рамо с Андрей Слабаков ще застанат обичаната певица Нели Рангелова, идолът на младите и една от най-големите поп звезди в България Криско, както и Милена Славова – вечната бунтарка с атрактивна визия.

В епизода този петък зрителите ще видят порция нови игри, като за първи път ще има танцова задача, в която дамите канят. Кръгът "Ред по ред" ще представя българската музика по нестандартен начин, а играта "Златни ти уста", в която никой не чува какво се говори, рискува да се превърне в новата хумористична кулминация на шоуто.

Освен гарантираното забавление и научаването на нови факти за родината, "Аз обичам България" показва макети и на най-емблематичните български сгради и исторически обекти, част от проекта "България на длан – Макети на открито". Какъв макет ще видят зрителите в новия епизод и какви изненади предстоят в най-родолюбивото телевизионно предаване?
Не пропускайте "Аз обичам България" този петък, 31 март, от 21.00 ч. по NOVA.

Интересни новини, игри и изненади, свързани с предаването, можете да следите и на официалната страница на "Аз обичам България" във Facebook. Целите епизоди гледайте в NOVA PLAY.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !