Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Джъстин Теру разкри детайли около сватбата с Анистън

отпечатай новината

31.03.2017 17:39 | Видян 2867 пъти

Джъстин Теру разкри детайли около сватбата с Анистън

Съпругът на Дженифър Анистън – Джъстин Теру, коментира подробности около сватбата си по време на фестивала CinemaCon в Лас Вегас.

„Когато до теб са най-близките ти приятели и членове на семейството, чувстваш този момент особено и това е прекрасно. Ние с Дженифър искахме да създадем атмосфера на спокойствие, не искахме да се безпокоим за нищо“, разкрива Джъстин.

Той също така разказа за скорошното му пътешествие с Джен в Мексико, по случай рождения ѝ ден.

„Това е отлично място, близо до Лос Анджелис и затова е удобно. Ние често си правим един на друг подобни изненади. Аз планирах тази за празничния повод. Устроихме си специална вечер“, отбелязва той.

Сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру се състоя в нощта на 5 срещу 6 август 2015 г. Тържеството премина в техния дом в обстановка в пълна секретност. Толкова строги били правилата, че даже гостите не знаели как ще се проведе церемонията.

На следващата сутрин младоженците се отправили на меден месец на остров Бора-Бора. И докато журналисти я разпитваха тогава за сватбата, звездата от „Приятели“ им отговори само: „Позволихме си удоволствието да имаме прекрасен личен момент. Ще бъда егоист и ще го запазя за себе си“.

Джен и Джъстин са заедно от май 2011 г. Техният роман се разви бързо. Още до началото на новата година двамата се появиха заедно в Ню Йорк, а през август 2012 г. обявиха за сериозните намерения един към друг.

Теру се е снимал в епизодични роли във филми като „Американски психар“, „Мълхоланд драйв“, „Вътрешна империя“ и др. Той е автор на няколко сценария, сред които на „Железният човек 2“.

Анистън стана известна след сериала „Приятели“, а оттогава започват и участията ѝ в предимно романтични филми като „Всемогъщият Брус“, „Офис треска“, „Хората говорят“ и др.

През 2000 г. Анистън сключва брак с Брад Пит. Двамата се развеждат пет години по-късно, тъй като Пит се влюбва в Анджелина Джоли по време на снимките на „Мистър и мисис Смит“

Източник: tialoto.bg

Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !