Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Снежана Макавеева забърква Съли Ерна в неприятности

отпечатай новината

01.04.2017 09:00 | Видян 2336 пъти

Снежана Макавеева забърква Съли Ерна в неприятности

Актрисата Снежана Макавеева е фаталната хубавица, която ще докара неприятности на фронтмена на Godsmack Съли Ерна във филма „Бензин”. Досега само се гадаеше с кои БГ актьори се е снимала звездата по време на краткотрайния си престой у нас. Световноизвестният музикант пристигна през октомври миналата година, когато засне сцените си към режисьорския дебют на Асен Блатечки и Катерина Горанова край нос Калиакра.

„Това е едно много приказно място и трябваше да карам около 2-3 км, без да има никой от екипа около нас. Имахме само радиостанция и толкова се отнесохме, че подминахме полицейската патрулка, която беше към продукцията, и в един момент чуваме по станцията: "Къде са? Някой разбра ли къде отидоха?" Бяха доста стресирани, но се върнахме бързо”, разказа красавицата от „Под прикритие” пред impressio.dir.bg. С Ерна си допаднали за 20 секунди, казва Макавеева, а сред темите, по които двамата намерили общ език, била любовта им към питбулите.

„Не ми допадат изказвания от типа „тук при нас”, „в България”, но факт е, че не съм гледала нещо толкова добро и откъм заснемане, и откъм актьорска игра, сюжет. Хората ще бъдат впечатлени”, обясни актрисата по повод участието си в БГ версията на „Бързи и яростни”.

Макавеева е тествала уменията си зад волана на почти всички коли на сета на „Бензин”, но признава, че екипът не й позволил сама да прави каскадите си. „Момчетата бяха в пълното си право, толкова години са тренирали, за да рискуват живота си в тези каскади, и няма как да допуснат някакви ентусиасти като нас да се пребият. Аз и Асен искахме да правим някои неща сами, но наистина не беше редно, защото е суперопасно”, каза още актрисата.

„Бензин” ще дебютира в киносалоните на 19 май, а с участие в лентата се разписва и холивудската звезда Майкъл Медсън. Той ще влезе в ролята на баща на героя на Блатечки. Сред останалите попълнения на каста са Калин Врачански, Башар Рахал и Пламен Манасиев.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !