Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Поли Генова без мъж от една година

отпечатай новината

03.04.2017 11:15 | Видян 1775 пъти

Поли Генова без мъж от една година

Поли Генова за пореден път е преживяла любовно разочарование. Певицата, която се изявява като съдия в музикалното шоу Гласът на България, се е разделила с последното си гадже преди година и  оттогава няма мъж до себе си.

Според запознати Генова е скъсала с бившия си приятел заради несходство в характерите. Тя до последно пазеше връзката им в тайна, затова за него не се знае много, споделя Уикенд. Известно е единствено, че той също е музикант и е малко по-голям  от нея. Миналия февруари двамата си подариха романтична почивка в Италия, но малко след това настъпил и разривът в  отношенията им. Точно тогава певицата стартирала подготовката си за конкурса Евровизия, интимният й партньор също имал своите ангажименти и в един момент графиците им напълно се разминали.

Близки до Генова издават, че тя все още не може да забрави унижението, на което я подложи журналистът Вернер Москов преди три години. Двамата бяха лудо влюбени и даже деляха един покрив, но накрая той я заряза без никакво обяснение.

„Един ден се прибрах у дома и него го нямаше. Просто си тръгна, без дори да остави бележка или да се обади. Не разбирам защо този човек постъпи така с мен. Доста абсурдна постъпка, като на страхливец”, жалваше се Генова в свои интервюта.

Липсата на мъжко рамо до нея и късата прическа породи и цинични слухове. Някои дори намекват, че тя може и да е лесбийка. Визират и добрите й отношения с Люси Дяковска. Младата звезда на поп музиката се смее на подобни подхвърляния. „Е, не е вярно. Стига да беше така, нямаше да се смущавам и да го афиширам. Харесвам мъже, това че нямам половинка до себе си не променя ориентацията ми”, смее се изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !