Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Пожар в столичен хотел заради МЕГЗ

отпечатай новината

03.04.2017 12:39 | Видян 938 пъти

Пожар в столичен хотел заради МЕГЗ

В новия брой на списание ОК! топ-дизайнерката Миглена Каканашева -Мегз разказва за това как се е променила през последната година. Мегз е почти на 27 и звучи уверена, бизнес настроена и определено знае какво иска, но сякаш не е останал и помен от онова лъчезарно и невинно 20 -годишно момиче от Къртицата.

В един от въпросите амбициозното миньонче разказва за наградата си Златна Игла за "Модна къща на годината" и подготовката на спектакъла. Там тя, без каквото и да е притеснение или съжаление, заявява: "На една от репетициите дори стана малък пожар. Вдигнахме целия хотел на крак. Тогава отпаднаха пиро-ефектите (Смее се) ".

Този отговор предизвика повече от объркване в екипа ни. Първата ни дизайнерка или няма никакви страхове, или изобщо не осъзнава сериозността на един пожар, било то и малък. Докато охраната и администрацията на хотела били пред истински ужас, Каканашева тръгнала сама да угаси подпалилата се завеса. Уплахата на персонала и всички главоболия на противопожарния отговорник били огромни, а Мегз продължавала да подпитва дали все пак пиро-ефектите не могат да останат. Но от хотела отказали твърдо и дори предупредили твърдоглавата дизайнерка, че само да видят огън на сцената, без капка колебание, ще прекратят ревюто й. Мегз трябвало да се примири.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !